![]() |
| Renk Seç
|
Anasayfa | Kimler Online |
|
|||||||
| Cemaat Foruma Hoş Geldiniz | ||||
| ||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
Cübbeli Ahmet Hoca izdihamı
İSTANBUL Fatih’deki İsmailağa Cemaati’nin ileri gelenlerinden Ahmet Mahmut Ünlü'nün (Cübbeli Ahmet Hoca) İnegöl'deki konuşmasını dinlemek için toplanan yaklaşık 5 bin kişi izdihama neden oldu.
Anadolu Gençlik Dergisi tarafından düzenlenen toplantı için İnegöl’e gelen Ahmet Mahmut Ünlü, dün geceyi ilçe yakınlarında kaplıcalarıyla ünlü Oylat’taki bir otelde geçirdi. Bugün Ünlü’nün konuşma yapacağı spor salonuna sabahın erken saatlerinden itibaren kalabalık toplanmaya başladı. Salonunda tribünler dolunca, salonun ortasına 2 bin kişi de tabürelerde oturdu. Buna karşın dışarda kalan yüzlerce kişi salon dışına konulan ses sisteminden Ünlü'nün konuşmasını dinledi. Salonda saat 13.00'te başlaması gereken toplantı izdiham nedeiyle bir saat gecikirken, Ünlü de salona geniş bir koruma çemberinde arka kapıdan girebildi. Yaklaşık 2 saat süren konuşma yapan Ahmet Mahmut Ünlü, yine geniş güvenlik önlemleri altında salondan ayrılarak İstanbul’a hareket etti. Haber Vakti |
|
|
|
|
#2 |
--->: Cübbeli Ahmet Hoca izdihamı
insanlar popüliriteyi sever. cübbeli artık medyatik bir isim.
|
|
|
|
|
#3 |
medyatik derken neye göre medyatik.. medyatik derken kasıt ne...
yaptıklarını tamamen Allah rızası için yaptığına inanıyorum. medyadaki yıllardır hoca dediklerimiz ayet inkar etmeye çevirileri başka tarafa kaydırmaya başladılar. cüpbeli hocayı medya boğmak istiyor ben alet olmak istemiyorum
İçimde Öyle Güzelsin ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle...
|
|
|
|
|
#4 |
bende katılmıyorum medyatik sözüne. bir insan televizyona çıkıp doğru bildiklerini anlatıyorsa bunun nesai yalnış.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... EĞER BİR GÜN DÜNYA YA AİT ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA, RABB'İNE DÖNÜP '' BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR '' DEME ! DERDİNE DÖNÜP ''BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'IM VAR !'' DE!!! |
|
|
|
|
#5 |
video paylaşım sitelerinde aratın şahsın videolarını izleyin. nasrettin hocanın milenyum versiyonu. en çok tıklanan videoların başında geliyor. doğal olarakta medyatik olmuş oluyor
|
|
|
|
|
#6 |
Medyatikten çıkarttığın mana nedir?
İzleniyor, takip ediliyor diye neden medyatik oluyor? Demekki insanların hoşuna giden, göze hoş gelen bir üslubu varki en çok izlenen / dinlenen kısmında boy gösteriyor.
. . ...peRdaz... |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ahmet, cübbeli, hoca, izdihamı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|